Föreningen Våra danser Kurser Socialdans Show Shop Vinterlägret Arkiv Länkar

10 sätt att träffa trevliga personer på Vinterlägret

 1. Gå kurs
  I år har vi turen och möjligheten att erbjuda många populära kurser.
 2. Dansa
  Vi kommer att ha liveband både fredag och lördag. Räkna med full fart på dansgolvet.
 3. Ta en paus i kaféet
  Softat ljus och lite lugnare musik. Grands kafé har blivit ännu mysigare efter renoveringen. Här finns sköna soffor, biljardbord, ett fotbollsspel och den klassiska råttfällan. Eftersom många säkert är fikasugna behöver vi din hjälp med att guida dom rätt bland godsakerna.
 4. Missa ingen bekant
  Ibland är det ju så att man missar någon av sina favoritdanspartners. Om du är alldeles för varm från att ha dansat alldeles för mycket, stå ett tag i garderoben eller i dörren. Då kan du definitivt se till få en kram när de kommer och anteckna dem på ditt danskort när du sätter igång att dansa igen.
 5. Se till att du får rätt bordsdam/bordskavaljer. Till middagen på lördagen blir det underhållning, men en stor del av middagen är nöjet att prata med alla som sitter omkring en runt bordet. Om du hjälper till att duka inför middagen kanske du har en chans att påverka vem som sitter var?
 6. Dansa lite mer
  Även om middagen är trevlig, så verkar det som dansen inte kan komma igång fort nog. Det är ju trots allt därför du är där, för att dansa, eller hur? Om du hjälper till att flytta bort bord och stolar kan vi börja ännu fortare.
 7. Maten är vägen till mannens hjärta. Hur fångar du din dröm-man? Tedansen på söndagen är sista chansen att lägga beslag på honom. Se till att finnas där han mest av allt vill vara just då, nämligen vid matbordet. Hjälper du till att ställa i ordning inför tedansen med olika slags ätbara saker, så har du gott om tid på att lägga upp din strategi för att fånga honom. Är du kille? Hjälp till så är det ingen som ser om en extra godbit slinker ner i matstrupen.
 8. After hours. Är du en nattuggla eller har ofantlig energi? Vi vet av erfarenhet att det finns ett antal sådana personer som bara med en enorm viljeansträngning kan övertyga sig själva att gå och lägga sig före klockan ett på natten. Vi föreslår att du stannar kvar med oss andra nattugglor och skvallrar lite om kvällens händelser. Vem dansar bäst? Vem är snyggast? Medan vi gör det så plockar vi undan lite saker så att det ser snyggt ut till nästa dag. Sova? Det kan man göra på jobbet i nästa vecka.
 9. Hitta ny kompis. Vi behöver sängplatser till några utsocknes besökare. Maila till boende@swingkatten.se om du har gästsäng, golvplats, hängmatta eller hundkoja.
 10. Ditt eget tips: ...

Vill du hjälpa till på Vinterlägret? Kontakta oss på adressen hjalpatill@swingkatten.se. Vi uppskattar ditt bidrag enormt mycket!


Välkommen till Vinterlägret! Vi är bombsäkra på att du kommer att träffa härliga personer där!

© Swingkatten   |   Mejla gärna frågor eller synpunkter till webbredaktion@swingkatten.se