Föreningen Våra danser Kurser Socialdans Show Shop Vinterlägret Arkiv Länkar

Karta och vägbeskrivning

Karta över centrala Uppsala med markerade parkeringsplatser (pdf, 210 Kb)

Länk till kommunens parkeringskarta (PDF)
Sökbar turistkarta över Uppsala

Grand

Centralpunkten för Vinterlägret är Grand som ligger mitt i Uppsala, strax nedanför slottet. I Grand ligger också en av våra fyra lektionssalar, en stor sal med bra trägolv där vi utnyttjar stora konsertanläggningen för att spela musiken också under lektionerna. I Grand har vi också caféverksamhet, vinterlägrets reception och alla danskvällar förutom på torsdagen.

Att promenera från järnvägsstationen (Centralstationen) tar inte mer än tio minuter.

Drabanten

Drabanten ligger på Bangårdsgatan, bara ett stenkast från Centralstationen. Här kommer vi att ha workshop och danskväll på torsdagen. På fredagen kommer en av balboanivåerna ha sina lektioner här och under lördagen och söndagen kommer en av Lindy Hop-grupperna ha sina lektioner här.

Hantverksföreningen

Inte långt från Grand, på Nedre Slottsgatan 6, ligger Hantverksföreningens lokal. Gå in på gården till höger. I Hantverksföreningens lokal kommer en av lindyhopnivåerna ha sina kurser under lördagen och söndagen.

Smålands Nation

Ett stenkast från domkyrkan, på Sankt Larsgatan 5, ligger Smålands nation där en av lindyhopnivåerna kommer ha sina lektioner under lördagen och söndagen. På Smålands nation kommer även lördagens lunch att serveras för dem som har bokat lunchen genom oss. Gå in på gården från Sankt Olofsgatan och sedan in genom dörren precis efter hörnet till vänster.