Föreningen Våra danser Kurser Socialdans Show Shop Vinterlägret Arkiv Länkar

Föreningen Swingkatten

Några swingkatter försöker få koll på kassan.

Telefonnummer och e-postadresser

Swingkattens adress

c/o Henrik Pedersen
S:t göransgatan 24A
75326 UPPSALA

Om Swingkatten

Swingkatten är en ideell förening i Uppsala för swing, lindy hop, balboa, boogie woogie, stepp och annan dans. Föreningen grundades den 12 december 2001 och har idag omkring 600 medlemmar.

Engagera dig!

Swingkatten är och kommer att bli precis vad medlemmarna gör den till. Hela verksamheten bygger på att dansare vill göra en liten ideell insats för swingen i Uppsala.

Vill du arrangera en danskurs? Eller vill du driva en danskväll? Eller vill du sitta i styrelsen? Eller kanske göra något som ingen har tänkt på hittills? Vi är en förening med korta beslutsvägar, så välkommen att engagera dig.

SwingWeb - För föreningens medlemmar och administratörer

Swingweb är ett samarbetsprojekt mellan ett antal organisationer. Där kan du som är medlem i t ex Swingkatten kontrollera och justera dina adressuppgifter, se vad som händer med din kursanmälan, bestämma i vilken omfattning du vill vara synlig för andra medlemmar mm.

swingweb.se