Föreningen Våra danser Kurser Socialdans Show Shop Vinterlägret Arkiv Länkar

Hur går det till att bli instruktör inom Swingkatten?

Swingkatten behöver kontinuerligt nya lärare och håller då och då utbildningar för blivande instruktörer. För dessa kurser hålls audition där man får visa sin dans och berätta om sitt intresse. Alternativt kan man bli tillfrågad om intresse finns för att undervisa utan att ha gått någon speciell kurs. Oavsett vägen dit sker som regel någon form av inskolning tillsammans med erfarna instruktörer innan undervisning sker på egen hand.

Vill du bli en av oss?

Dessa faktorer tar vi hänsyn till då vi väljer nya instruktörer:

Nyrekrytering är en stående fråga på lärarnas dagordning. Utifrån vad de ser i föreningen föreslås och diskuteras eventuella framtida instruktörer. När enighet nås i gruppen om någon som tros kunna bli en bra lärare skickas ett rekryteringsförslag till styrelsen där formellt beslut fattas.

Om du tycker att något i denna text är oklart eller om du har frågor om lärarskap i Swingkatten som du inte tycker besvaras här är du välkommen att kontakta Anna Nygårds på anna.nygards(at)swingkatten.se. Om du föredrar kan du givetvis också ta muntlig kontakt, med Anna eller för all del någon annan av Swingkattens lärare, så ska vi efter bästa förmåga försöka ge svar.

© Swingkatten   |   Mejla gärna frågor eller synpunkter till webbredaktion@swingkatten.se