Föreningen Våra danser Kurser Socialdans Show Shop Vinterlägret Arkiv Länkar

Hem

Medlemmar

Shower

Boka

Nyrekrytering

Fotografier

MessAround håller i mån av tid auditions där medlemmar i Swingkatten kan delta. Där får man visa prov på bland annat dans- och inlärningsförmåga. Efter audition tar gruppen beslut om vilka par/personer som kommer erbjudas plats i MessAround.

MessAround uppträder både med solodans (jazzgruppen) och pardans (lindygruppen). Man väljer själv om man vill göra audtition för en av grupperna eller båda.

För att vara med i jazzgruppen ser MessAround gärna att du är bekväm med att solodansa och att du lär dig nya steg och rutiner snabbt.

För att vara med i lindygruppen krävs att ni är ett par. Ni bör träna tillsammans minst en gång i veckan och vara villiga att fortsätta träna och utvecklas tillsammans. Ni bör gå eller ha gått några av swingkattens högsta kurser, eller motsvarande. Dessutom syns ni ofta ute på det sociala dansgolvet. Ni måste även vara bekväma med att dansa snabbt utan att det ser ansträngt eller stressigt ut. Det är en fördel om ni har provat parakrobatik eller i alla fall inte är främmande för att lära er det.

För att bli medlem i MessAround måste man kunna vara med på ordinarie träningar. Dessutom bör man räkna med att delta i extra träningar i perioder då det behövs. Man ska även ta eget ansvar över sina delar i dansen och se till att de blir tillräckligt bra.

 
Kontaktperson : Simon Ternsjö
E-post : messaround@swingkatten.se
© Swingkatten   |   Mejla gärna frågor eller synpunkter till webbredaktion@swingkatten.se