Föreningen Våra danser Kurser Socialdans Show Shop Vinterlägret Arkiv Länkar

Cats Corner

Cats' Corner söker volontärer, är du intresserad? Kontakta Essa Hedbor, Cats-samordnare.

Vår egen dansklubb! Vi håller till i festsalen på Smålands nation, på tisdagar kl 20-23. Ingången är inne på gården (som du når via St.Olofsgatan). Inget kårleg behövs. Föreningens egna DJ's spelar skön swing, det bjuds på lite sötsaker och mycket vatten, ljuset är dansvänligt och likaså alla vi som är där!

Cats' Corner är gratis för medlemmar! Har du som medlem en kompis som är nyfiken på vad swingdans är så kan du ta med dig den in som gäst. Utomsocknes swingdansare på besök i Uppsala är förstås också välkomna som våra gäster! Det uppskattas mycket om du som dansar regelbundet på Cats' är med och hjälper till och fixar kvällen nån gång per termin.

Vissa av kvällarna kan ha ett visst tema eller underhållning, t.ex. prova-på-lektioner i olika danser, uppträdanden, filmvisningar eller andra galna upptåg. Håll utkik i Swingkattens kalender här bredvid eller gå med i Swingkatten-listan.

Cats' Corner arrangeras av medlemmar i Swingkatten. Varje kväll är det 2-3 personer som tillsammans fixar danskvällen. Vill du vara med och fixa och göra Uppsala till en ännu svängigare stad? Har du du nån ide vad som skulle kunna hända och vill hjälpa till att se till att det händer, hör av dig Essa Hedbor, som är samordnare för Cats' Corner-gruppen eller skriv in dig på schemat: Schema för Cats Corner våren 2012

© Swingkatten   |   Mejla gärna frågor eller synpunkter till webbredaktion@swingkatten.se