Föreningen Våra danser Kurser Socialdans Show Shop Vinterlägret Arkiv Länkar

Lennakatten

Sö 28/8  kl. 10:00 - 17:00


Vi åker med Lennakatten till Länna och dansar på Kopphagens dansbana. Vid regn ställs tyvärr utflykten in.


Dansa utomhus i sensommaren till levande orkester!

Kom och hör ångloket vissla, se röken bolma över perrongen och färdas genom det uppländska sensommarlandskapet i makligt tempo. Dansa under blå himmel och hör björkarna susa i takt med orkesterns toner. Vill du bidra till stämningen och känslan av att göra en tidsresa, så klär du upp dig för dagen i tidsenliga kläder från swing-eran.

Vi startar tillsammans från Östra Station i Uppsala, med Lennakattens avgång kl. 10.25. Kom i god tid, då alla måste hinna köpa egen biljett i Lennakattens kassa innan avfärd. Säg till i kassan att du är Swingkatt (gäller alla som ska med och dansa), så reser du för halva priset, dvs 50 kr tur och retur.

Vi ankommer i Lenna ca 11.30 och därifrån är det bara en kort promenad till Kopphagens dansbana. Entréavgiften är 80 kronor. Canal Street Syncopators spelar upp till dans när vi kommer fram www.canalstreet.nu En eminent swing-DJ spelar i bandpauserna. Lenna byalag serverar kaffe, fika och hamburgare till facila priser. Vid dansbanan finns bänkar och gott om utrymme för picknick-filtar. Hemfärd med Lennakatten 15.47, åter i Uppsala ca 16.40. Se Lennakattens tidtabell om du vill åka på andra tider http://www.lennakatten.se

Skulle regnet bestämma sig för att vräka ner den utsatta dagen tvingas vi tyvärr ställa in utflykten, då dansbanan inte har något tak. Håll utkik i samma kanal som du fått den här informationen för definitivt besked dagen innan!

Det viktigaste i korthet:
När: Söndag 28 augusti från klockan 10. Åter i Uppsala 16.40.
Var: Avfärd från Östra Station. Dans på Kopphagens dansbana i Lenna.
Pris: Resa och inträde totalt 130:-
CANAL STREET SYNCOPATORS spelar på Kopphagens dansbana mellan ca kl 12-15. DJ i bandpauser.
Väl mött!

© Swingkatten   |   Mejla gärna frågor eller synpunkter till webbredaktion@swingkatten.se